تجلیل از دانش‌آموزان نمونه خانواده ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت گرامیداشت روز شهید صورت گرفت:

23 اسفند 1396

به مناسبت 22 اسفندماه و گرامیداشت روز شهید از دانش‌آموزان نمونه خانواده ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تجلیل شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در این مراسم گفت: چهار سال است که طرح تقدیر از دانش‌آموزان نمونه خانواده ایثارگران در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در حال برگزاری است که امسال شاهد رشد 20 درصدی نسبت به سال آغازین این طرح بوده‌ایم.
دکتر سعید کشمیری در جمع دانش‌آموزان نمونه خانواده ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: شما فرزندان پرسنل ایثارگر دانشگاه ممتاز و منتخب استان بوده و توانسته‌اید در زمینه‌های مختلف افتخارآفرین باشید.
وی تصریح کرد: از شما انتظارمی‌رود که جزو برگزیده‌های این جامعه باشید زیرا در خانواده بهترین افراد رشد کرده و بزرگ‌شده‌اید.
دکتر کشمیری خطاب به دانش‌آموزان نمونه خانواده ایثارگران دانشگاه بیان داشت: شما مأموریت دارید جایگاه ایثارگری والدین خود را حفظ کرده و در درس، رفتار و گفتار الگوی دیگر افراد جامعه باشید.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: رشد علمی، ممتاز بودن و بهترین بودن از ویژگی‌هایی است که شما باید تمام تلاش خود را به کار ببندید تا به این خصوصیات خوب دست پیدا کنید.
وی با اشاره به اینکه حضور و وجود چنین فرزندان منتخبی موجب افتخار است تصریح کرد: تمام سعی ما بر این است تا نشان دهیم که دانشگاه نسبت به این خانواده بزرگ و محترم متعهد است و دوست دارد شاهد رشد و ترقی و پیشتازی آن‌ها باشد.
دکتر کشمیری خاطرنشان کرد: امروز روز شهید بوده و خوشبختانه در فرهنگ ما شهادت واژه‌ای بسیار مقدس است که تمام تلاش خود را برای ارج نهادن به فرهنگ شهادت و ایثار به کار می‌بندیم زیرا هرچه داریم اعم از امنیت، پیشرفت و یکپارچگی مملکت ناشی از ایثارگری‌های آنان است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: قائم‌مقام رییس دانشگاه در امور ایثارگران در طول سال به‌عنوان نماینده رییس دانشگاه به خانواده‌های ایثارگران سرکشی می‌کند که این‌یکی از کارهای مهمی است که در دستور کار این دانشگاه قرار دارد.
وی عنوان داشت: شهیدان همیشه شمع درخشان راه تاریخ هستند، بعضی‌ها از جان خود می‌گذرند تا راه پیدا باشد و این مهم را شهیدان و ایثارگران به‌خوبی به انجام رساندند.
دکتر کشمیری یادآور شد: شما فرزندان ایثارگر یک مسئولیت بزرگ دارید که از بقیه افراد جامعه بیشتر است، شما مدافعان این اشخاص بزرگ بوده و باید آن‌ها را خوشحال کنید که هیچ‌چیز به‌اندازه خوب و ممتاز بودن نمی‌تواند والدین شما را خوشحال کند.
مراسم تجلیل از دانش‌آموزان نمونه خانواده ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در سالن ابن‌سینای این دانشگاه با حضور رییس و مسئولین دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ، فرماندهان سپاه امام صادق (ع) بوشهر و مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان بوشهر تقدیر شد.
این مراسم به همت امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

تاریخ بروز رسانی:   23 اسفند 1396

تعداد بازدید:   ۲